هزینه تعمیر ماشین لباسشویی در سال ۱۴۰۰

فهرست مطالب

یکی از خدمات پرتقاضا در مراکز تخصصی تعمیرات لوازم خانگی، تعمیر ماشین لباسشویی است که باید توسط متخصصین و تعمیرکاران مجرب انجام گیرد.

زیرا تعمیر ماشین لباسشویی از تعمیرات بسیار ظریف و حساس است و البته دلیل دیگر این حساسیت به سبب قیمت بالای این دستگاه نیز می‌باشد.

شاید در نگاه اول، تعمیر کردن ماشین لباسشویی کاری بسیار راحت و آسان تلقی شود و پیچیدگی‌های آن به چشم نیاید، اما با توجه به قطعاتی که در ماشین لباسشویی به کار رفته است.

همچنین پیچیدگی‌هایی که در ماشین لباسشویی‌های نسل جدید وجود دارد برای تعمیر، حتما باید از یک متخصص در این حوزه کمک بگیرید، شما باید یک انتخاب کاملا معقول و هوشمندانه داشته باشید.

علاوه بر این که به تعمیر ماشین لباسشویی می‌پردازید، باید نکات دیگری را هم مورد توجه قرار دهید از جمله؛ هزینه تعمیر ماشین لباسشویی برندهای مختلف.

مرکز تخصصی “تعمیرلاین” این امکان را برای شما عزیزان فراهم نموده است که با استفاده از متخصصین مجرب مجموعه، لوازم برقی خود از جمله ماشین لباسشویی را با مناسب‌ترین هزینه تعمیر نمایید.

کافیست در خواست تعمیر ماشین لباسشویی خود را از طریق وبسایت “تعمیرلاین” و یا با تماس با شماره ۸۷۷۰۰۷۷۰-۰۲۱ ثبت کنید.

در کمتر از ۱۵ دقیقه یکی از تعمیرکاران “تعمیرلاین” به شما معرفی و بعد از تائیدتان در سریع ترین زمان ممکن، در محل شما حاضر خواهد بود.

انواع ماشین لباسشویی و کاربرد آن‌ها

۱٫ لباسشویی نیمه اتوماتیک یا دوقلو

به دلیل اینکه عمل شستشو در یک مخزن و عمل آبگیری البسه‌ای که شسته شده‌اند در مخزنی دیگر انجام می‌گیرد این لباسشویی‌ها را دوقلو یا دو مخزنه می‌نامند.

اکثر این لباسشویی‌ها دارای بدنه‌ای از جنس پلاستیک هستند، به همین دلیل لباسشویی‌های دوقلو فاقد المنت هستند.

قسمت شستشوی البسه به شکل سطل می‌باشد، اما در مخزن دوم، سیستم به کار رفته برای آبگیری از البسه‌ی شسته شده؛ همان سیستم موجود در لباسشویی‌های اتوماتیک است.

در این مدل از لباسشویی تمام لباس‌ها در مخزن اصلی ریخته می‌شوند و هنگامی که با فرمان تایمر موتور خشک‌کن راه می‌افتد، در اثر نیروی گریز از مرکز آب البسه از طریق سوراخ‌هایی که بر روی مخزن اصلی قرار دارند به بیرون ریخته می‌شود.

۲٫ لباسشویی تمام اتوماتیک

این لباسشویی‌ها همانطور که از نامشان پیداست کاملا اتوماتیک عمل می‌کنند و نیازی به حضور انسان و دخالتش در شستشوی لباس نیست.

فقط در ابتدا کافی است که مصرف کننده، لباس را به مقدار لازم و بر اساس مقدار مشخص شده در دفترچه راهنما درون ماشین قرار دهد و بعد از اینکه پودر درون جا پودری ريخته شد، شیر آب ورودی را باز کرده، متناسب با جنس لباس، برنامه مد نظر را انتخاب نمایيد و کلید اصلی ماشین را فشار دهد تا فرآیند شستشو آغاز شود.

پرسش و پاسخ‌هایی درباره تعمیر ماشین لباسشویی

آیا تعمیر ماشین لباسشویی در برندهای متفاوت باهم تفاوت دارد؟

تعمیر ماشین لباسشویی برندهای مختلف از جمله؛ تعمیر ماشین لباسشویی ال جی، تعمیر ماشین لباسشویی سامسونگ، و ماشین لباسشویی کنوود تقریبا با یکدیگر مشابه است چرا که ساختار به کار رفته در لباسشویی ها در برندهای مختلف یکی است و تنها کیفیت قطعات متفاوت است.

خدمات تعمیر ماشین لباسشویی در تعمیرلاین

در حال حاضر در بازار ماشین لباسشویی در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک وجود دارد و نوع نیمه اتوماتیک آن به دو حالت دوقلو که قسمت شستشوی لباس به همراه قسمت خشک کن وجود دارد.

نوع ساده آن یا همان سطلی در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می گیرد که تعمیرکاران فعال در این زمینه دارای هر نوع مهارت و تجربه کافی می‌باشند.

  • تعمیرات ماشین لباسشویی دوقلو
  • تعمیرات ماشین لباسشویی اسنوا
  • تعمیرات ماشین لباسشویی ال جی
  • تعمیرات ماشین لباسشویی سامسونگ
  • تعمیرات ماشین لباسشویی پاکشوما
  • تعمیرات ماشین لباسشویی آبسال
  • تعمیرات ماشین لباسشویی دوو
  • تعمیر ماشین لباسشویی از سایر برندها

عیب‌یابی و تعمیر ماشین لباسشویی با کد خطای دستگاه

در واقع ماشین لباسشویی دارای کد خطاهایی است که تمامی آن ها طبق استانداردهای مورد تایید شرکت های سازنده ماشین لباسشویی ایجاد شده است.

پس دیگر تفاوتی ندارد که یک ماشین لباسشویی با چه برندی این خطا را بدهد، اگر کد خطاهای تمام برندها یکی باشد یک مشکل واحد برای تمام برندها تلقی می‌شود.

متداول‌ترین کد خطاهای ماشین لباسشویی

۱٫ خطای F04:
این خطا هنگامی رخ می‌دهد که در هیدروستات مشکلی ایجاد شود.

۲٫ خطای F2:
هنگامی رخ می دهد که ماشین لباسشویی در تخلیه آب به مشکل بر می خورد در این حالت شما باید پمپ تخلیه آب را تعمیر یا تعویض کنید این کار هم باید به واسه یک تعمیرکار حرفه ای انجام پذیرد.

۳٫ خطایFOD:
برای کف کردن زیاد است.

۴٫ خطای E1:
به شیر برقی مربوط است و باید تعویض گردد.

۵٫ خطایE01:
این خطا زمانی رخ می دهد که درب ماشین لباسشویی دچار مشکل شود.

مشکلات رایج در ماشین لباسشویی

۱٫ عدم چرخش ماشین لباسشویی

در واقع هنگامی این اتفاق رخ می دهد که میزان لباس های درون لباسشویی خیلی کم و یا زیاد باشند، البته این مورد ممکن است به علت مشکلات دیگری باشد.
در اکثر ماشین لباسشویی ها یک گزینه « کم بار» وجود دارد که بهتر است از این گزینه استفاده کنید، تا کارایی ماشین لباسشویی بهتر شده و روی مکانیسم چرخش فشار خیلی زیادی وارد نشود.

اما اگر ماشین لباسشویی شما بیش از حد پر شده باشد، آب نمی تواند به محظفه آن وارد شود و بنابراین ماشین لباسشویی به دلایل ایمنی نمی تواند چرخش خود را آغاز کند. در این مواقع ابتدا باید دکمه «Drain» را فشار داده و بعد گزینه استارت را بزنید.

۲٫ عدم باز شدن درب ماشین لباسشویی

این مشکل زمانی رخ می دهد که چرخه ماشین هنوز تمام نشده است، و به دلایل ایمنی درب ماشین لباسشویی باز نمی شود، اکثر ماشین لباسشویی های مدرن دارای مکانیسمی ایمنی هستند که اگر افراد به اشتباه قصد باز کردن درب را داشتند نتوانند این کار را انجام دهند، که این امر از آسیب زدن به ماشین لباسشویی جلوگیری می کند.

اما اگر چرخه به اتمام رسیده و همچنان درب باز نمی شود نشانگر این است که ماشین لباسشویی دارای مشکلی اساسی است. ابتدا بررسی کنید که درون ماشین لباسشویی آب وجود دارد یا خیر.

در صورتی که آب وجود داشت دکمه «Drain» را فشار دهيد، اگر آب ماشین تخلیه شد و باز هم درب باز نشد احتمالا مکانیسم باز شدن درب دچار مشکل شده است و باید با تکنسين ماشین لباسشویی تماس گرفته و از او کمک بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله “راهکارهای رفع مشکل باز نشدن درب ماشین لباسشویی” مراجعه نمایید.

۳٫ لرزش و سرو صدای زیاد ماشین لباسشویی

برای ایجاد این مشکل عوامل بسیار زیادی وجود دارد که رایج ترین آن ها عبارت اند از: امکان دارد در درام چیز کوچکی گیر کرده باشد و هر دفعه که درام می چرخد سروصدا ایجاد می شود.

قبل از این که لباس ها را درون ماشین قرار دهید حتما جیب لباس ها را جستجو کرده و مطمئن شوید که چیز کوچکی وجود ندارد که در درام گیر کند.
البته به غیر از گیر کردن وسایل سگگ فلزی لباس ها و یا دکمه نیز می تواند علت ایجاد این سروصداها باشد و یا این که شاید در داخل پمپ تخلیه چیزی گیر کرده باشد که بهتر است قبل از هرکاری فیلتر را چک کرده و آن را خارج کنید.

یکی دیگر از علت های ایجاد سروصدا فرسوده شدن بلبرینگ ها می باشد. اگر درام را می چرخانید و سروصدا هنوز وجود دارد بنابراین مشکل از بلبرینگ ها است و باید از یک تکنسين ماشین لباسشویی کمک بگیرید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله “چگونه لرزش ماشین لباسشویی را برطرف کنیم؟” مراجعه نمایید.

۴٫ سایر مشکلات لباسشویی

از دیگر مشکلات متداول در ماشین‌های لباسشویی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روشن نشدن ماشين لباسشويي
  • پارگي تسمه ماشين لباسشويي
  • خراب شدن تایمر ماشین لباسشویی
  • عدم چرخش دیگ ماشین لباسشویی
  • صدمه ديدن درب ماشین لباسشویی
  • ايجاد سروصدا زياد در ماشین لباسشویی در حین کار
  • عدم شستشو صحيح لباس ها توسط ماشین لباسشویی
  • صدمه ديدن لاستیک درب ماشین لباسشویی

عوامل تاثيرگذار بر هزينه تعمير ماشين لباسشويی

۱- هزینه کارشناسی

بعد از این که شما اقدام به ثبت سفارش برای تعمیر ماشین لباسشویی خود کردید، مي توانيد با مشاوران مرکز امدادينو تماس حاصل فرماييد تا ضمن راهنمايي از عيب به وجود آمده در ماشين لباسشويي، از هزينه کارشناسي نيز مطلع شويد.

۲- هزینه قطعات

بعد از این که کارشناسی تعمیر ماشین لباسشویی انجام گرفت و توسط تکنسين تشخیص داده شد که باید قطعه ای از ماشین لباسشويي تعویض گردد، این امر موجب افزایش هزینه تعمیر ماشین لباسشویی خواهد شد.

۳- میزان حجم کار و خدمات

برای تعمیر ماشین لباسشویی ممکن است چندین قطعه مانند؛ وزنه تعادل، درام، بلبرینگ، تسمه و دیگ صدمه دیده باشند و به تعمیرات اساسی و خریداری چند قطعه نیاز باشد که در این حالت حجم کار بسیار بالا رفته و قیمت تعمیرات هم به مراتب افزایشی خواهد بود.

هزینه تعمیر ماشین لباسشویی و تعویض قطعات آن در سال ۱۴۰۰

_ هزینه تعویض فیلتر در تعمیر ماشین لباسشویی

۱- تعویض فیلتر ماشین لباسشویی، جرمگیری کردن ماشین لباسشویی، شستشو: ۸۵ هزار تومان
۲- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵هزار تومان

هزینه تعویض فیلتر ماشین لباسشویی متفاوت است، تعمیرکار لباسشویی با برندهای مختلف قیمت‌های مختلفی را هم ارائه می دهد.

_ هزینه تعویض پمپ تخلیه

۱- هزینه تعویض پمپ تخلیه:۱۱۰ الی ۳۳۵ هزار تومان
۲- هزینه اجرت برای نصب پمپ تخلیه: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ الی ۲۵ هزار تومان

برای انواع برندهای مختلف ماشین لباسشویی باید پمپ های تخلیه که مربوط به همان برند است را تهیه و خریداری کنید.

برای خرید پمپ تخلیه با برندهای مختلف بهتر است با “تعمیرلاین با شماره ۸۷۷۰۰۷۷۰ در تماس باشید تا با قیمتی مناسب و کیفیتی مطلوب قطعه را تهیه نمایید.

_ هزینه تایمر ماشین لباسشویی

نکته؛ در بیشتر مواقع نیازی نیست که شما تایمر را تعویض کنید اما این امر در زمانی می باشد که تایمر به واسطه فردی متخصص و دوره دیده تعمیر شود، تایمر ماشین لباسشویی به صورت مکانیکی و الکترونیکی می‌باشد.

۱- هزینه تعمیر تایمر مکانیکی ماشین لباسشویی: ۱۱۰ الی ۲۸۰ هزار تومان
۲- هزینه تعمیر تایمر الکترونیکی ماشین لباسشویی: ۱۷۵ الی ۳۶۵ هزار تومان
۳- هزینه اجرت برای باز کردن و نصب تایمر ماشین لباسشویی: ۴۵ هزار تومان
۴- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

توجه: اگر آی سی پروگرمر برد الکترونیکی ماشین لباسشویی شما دچار آسیب شده است، تعویض شد بهتر است. زمانی که تایمر ماشین لباسشویی دچار مشکل می شود حتما باید توسط تعمیرکارهمان برند تعمیر یا تعویض گردد.

_ هزینه تعمیر صفحه دیجیتالی ماشین لباسشویی

هزینه تعمیرات برد الکترونیکی ماشین لباسشویی شما بستگی به زمانی دارد که مهندسین برای رفع مشکل صرف می کنند و تعویض قطعات ماشین لباسشویی نیز به همین مورد بستگی دارد.

اگر ماشین لباسشویی شما در صفحه دیجیتالی خود عددی را نشان داد و دیگر عملکرد قبل را نداشت یا این که مشکل بسیار جدی را شامل شد، نشان دهنده ارور ماشین لباسشویی شما می باشد، عدد نمایش داده شده یا کد، کد خطای ماشین لباسشویی است.

_ هزینه تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی

هزینه ها برای تعمیر به نوع ماشین لباسشویی بستگی دارد و در انواع کیفیت ها این هزینه متفاوت است.

۱- هزینه تعویض لاستیک درب ماشین لباسشویی: ۱۱۰ هزار تومان الی ۳۶۵ هزار تومان
۲- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

هزینه لاستیک برای درب ماشین لباسشویی متفاوت است، این قیمت بستگی به نوع ماشین لباسشویی و برند آن دارد.

_ هزینه تعویض شفت ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض شفت به همراه تراشکاری ماشین لباسشویی ۵ و ۶ کیلویی: ۲۹۰ هزار تومان
۲- لباسشویی ۷ تا ۸ کیلویی:۳۴۰ هزار تومان
۳- لباسشویی ۱۰ تا ۱۲ کیلویی: ۴۳۰ هزار تومان

اگر شفت ماشین لباسشویی شما دچار آسیب جدی نشده باشد تعمیر کردن آن امکان پذیر است، در غیر این صورت باید هزینه شفت به طور جداگانه محاسبه شود.

_ هزینه تعویض کمک فنر ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض کمک فنر ماشین لباسشویی: ۱۵۰ الی ۳۸۵ هزار تومان
۲- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

در برندهای مختلف همان طور که گفته شد هزینه کمک فنر ماشین لباسشویی متفاوت است.

اگر شما قصد دارید کمک فنر ماشین لباسشویی خودتان را عوض کنید، باید بدانید که انجام چنین کاری به تنهایی ممکن نیست و شما نیاز به یک تعمیرکار حرفه ای دارید.

_ هزینه تعویض یا تعمیر هیدرو استارت ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض هیدرو استارت ماشین لباسشویی: ۴۵ الی ۱۲۰ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع کردن عیب: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

_ هزینه تعویض شیر برقی ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض شیر برقی ماشین لباسشویی: ۸۵ الی ۱۹۰ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع مشکل به وجود آمده: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

هزینه تعویض میکرو سوئیچ و تاثیر آن در تعمیر ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض میکرو سوئیچ ماشین لباسشویی: ۹۵ الی ۲۸۵ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع مشکل ایجاد شده: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

در برندهای مختلف قیمت میکرو سوئیچ ماشین لباسشویی مختلف است.

هزینه تعویض کاسه نمد، بلبرینگ ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض کاسه نمد، بلبرینگ، سه نظام: ۲۵۰ الی ۷۶۰ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع مشکل ایجاد شده: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ الی ۲۵ هزار تومان

توجه؛ تمام ماشین لباسشویی باید مونتاژ و اوراق شود.

کاسه نمد، سه نظام و بلبرینگ علاوه بر این که کیفیت مطلوب و متفاوتی را دارا می باشند و تعمیرات و نصب آن از جمله موارد حائز اهمین است.

بنابر این برای استفاده از خدمات تعویض برای این سه مورد ( بلبرینگ، کاسه نمد، سه نظام ) گول قیمت های ارزان را نخورید و به نوع خدمات و ضمانت توجه بسیار ویژه ای داشته باشید.

تاثیر تعویض موتور در هزینه تعمیر ماشین لباسشویی

۱- هزینه تعویض موتور ماشین لباسشویی« دست دوم »: ۱۴۰ الی ۶۴۵ هزار تومان
۲- هزینه تعویض موتور ماشین ماشین لباسشویی «فابریک که دیجیتالی و زغالی است»: ۲۴۰ الی ۵۹۵ هزار تومان.
۳- هزینه عیب یابی و رفع کردن عیب: ۴۵ هزار تومان
۴- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

در ماشین لباسشویی با برندهای مختلف هزینه موتور متفاوت است.

این که شما لباسشویی با برند آسیایی،آمریکایی یا اروپایی را مورد استفاده قرار می دهید دارای اهمیت ویژه ای است.

هزینه تعمیر یا تعویض دیگ، آبکش

۱- هزینه تعمیر و تعویض دیگ: ۲۳۰ الی ۵۸۰ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع کردن مشکل: ۴۵ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

نکته؛ تمام ماشین لباسشویی باید اوراق و مونتاژ شود.

هزینه تعویض پانل ماشین لباسشویی

در ماشین لباسشویی پانل در انواع مختلف و هزینه های متفاوت بستگی به نوع و مدل ماشین لباسشویی دارد.

هزینه تعویض خرطومی دیگ، آبکش

۱- هزینه تعویض خرطومی آبکش: ۵۵ هزار تومان
۲- هزینه عیب یابی و رفع کردن مشکل ایجاد شده: ۳۰ هزار تومان
۳- هزینه ایاب و ذهاب: ۱۵ هزار تومان

در خرطومی ماشین لباسشویی نیز قیمت‌ها بستگی به برندهای مختلف دارد، برای این که شما بتوانید این عیب را رفع کنید باید ابتدا قبل از شروع مطالعه داشته باشید.

جدول کامل هزینه‌های تعمیر ماشین لباسشویی در سال ۱۴۰۰

عنوان ( هزینه )از قیمت ( تومان )تا قیمت ( تومان )
تعویض فیلتر6500085000
تعویض پمپ تخلیه110000335000
تعویض تایمر مکانیکی110000280000
تعویض تایمر الکترونیکی175000365000
تعویض لاستیک درب110000365000
تعویض شفت لباسشویی 5 تا 6 کیلوگرمی250000290000
تعویض شفت لباسشویی 7 تا 8 کیلوگرمی300000340000
تعویض شفت لباسشویی 10 تا 12 کیلوگرمی400000430000
تعویض کمک فنر150000385000
تعویض هیدرواستارت45000120000
تعویض شیر برقی85000190000
تعویض میکروسوئیچ95000285000
تعویض کاسه نمد، بلبرینگ، نظام250000760000
تعمیر و تعویض دیگ لباسشویی230000580000
تعویض خرطومی دیگ آبکشی4000055000

تعمیرلاین؛ مرکز تخصصی تعمیر ماشین لباسشویی در تهران

در صورت بروز هرگونه مشکل در ماشین لباسشویی خود، کافیست درخواست تعمیر ماشین لباسشویی خود را وبسایت ثبت کنید و یا با شماره ۰۲۱-۸۷۷۰۰۷۷۰ تماس بگیرید.

در سریع‌ترین زمان ممکن یکی از تعمیرکاران مجرب “تعمیرلاین” به شما معرفی می‌گردد. پس از تائیدتان، تعمیرکار در محل مورد نظر شما حاضر خواهد بود.