هزینه تعمیر تلویزیون در سال ۱۴۰۰

فهرست مطالب

تعمیر تلویزیون در تمام مراکز تعمیرات، بیشترین آمار ثبت درخواست خدمات را به خود اختصاص می‌دهد. بنابراین در این مقاله از وبلاگ “تعمیرلاین” لازم دیدیم تا درباره تعمیر تلویزیون و هزینه‌های مربوط به آن بیشتر صحبت کنیم.

حتما می‌دانید که تلویزیون، یک کلمه فرانسوی و در حقیقت یک دستگاه ارتباط از راه دور می‌باشد که می‌تواند با امواجی که توسط گیرنده دیجیتال دریافت می‌کند، تصاویر متحرک همراه با صدا را در صفحه نمایشگر خود به نمایش در آورد.

امروزه در هر خانه‌ای از تلویزیون استفاده می‌شود. همچنین تلویزیون‌ها در انواع و اقسام مختلفی ساخته و به بازار عرضه می‌شوند. برخی تلویزیون‌ها با فرمت استاندارد، اچ دی و برخی دیگر به صورت فول اچ دی در  که تفاوت آنها در تعداد پیکسل‌ها می‌باشد.

آشنایی با انواع نمایشگرهای تلویزیون​

آشنایی با انواع نمایشگرهای تلویزیون

از آنجا که نمایشگر تلویزیون در نحوه تعمیر تلویزیون بسیار اهمیت دارد، در ادامه درباره نمایشگرهای این دستگاه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

تلویزیون‌های فرمت فول اچ دی، دارای بهترین کیفیت می‌باشند و شما می‌توانید در هنگام تماشای تصاویر با تلویزیون فول اچ دی، کوچکترین جزئیات را هم به خوبی مشاهده کنید. سه گروه بسیار پرکاربرد تلویزیون، تلویزیون های ال سی دی و ال ای دی و تلویزیون‌های پلاسما می باشند که در ادامه به بررسی و هزینه تعمیر انواع قطعات تلویزیون خواهیم پرداخت.

از مهمترین مزیت تلویزیون‌های ال سی دی که از محبوبیت بالایی در میان کاربران برخوردارند، مصرف برق کمتر در قیاس با تلویزیون های معمولی می‌باشد. در نتیجه با استفاده از تلویزیون ال سی دی، در مصرف برق نیز صرفه جویی کرده اید.

۱٫ ال سی دی (LCD) :

نمایشگر های تلویزیون های ال سی دی، از دو لایه شفاف تشکیل شده‌اند که به یک دیگر چسبیده‌اند. کریستال‌های ال سی دی خودشان نور ندارند و معمولاً از یک فلورسنت به عنوان منبع نور استفاده می‌کنند. این تلویزیون‌ها در ابعاد و سایزهای مختلفی در بازار موجود می‌باشند.

۲٫ پلاسما (Plasma) :

تلویزیون‌های پلاسما از چندین سلول مختلف، تشکیل شده‌اند که هر یک از آنها، دو صفحه شیشه‌ای مجزا دارد و در فاصله بین این سلول‌ها، گازهای نئون و زنون وجود دارد.

تنوع کم تلویزیون‌های پلاسما، یکی از معدود معایب آن ها می‌باشد. منبع نور تلویزیون‌های پلاسما معمولاً در خود تلویزیون موجود است. از مشکلاتی که می‌توان برای تلویزیون‌های پلاسما برشمرد، ایجاد سایه یا شبحی بر روی تصویری است که برای مدت طولانی در نمایشگر ثابت شده‌اند.

اغلب تصاویر تلویزیون متحرک هستند و ثابت نمی‌ماند، اما این مشکل می‌تواند بر روی آرم های تلویزیون که معمولاً در مدت زمان طولانی در گوشه صفحه نمایشگر ثابت می‌ماند ایجاد شود و سایه را روی این قسمت بیاندازد.

۳٫ ال ای دی (LED) :

تلویزیون‌های ال ای دی، معمولاً نسل جدیدتری از تلویزیون‌های ال سی دی هستند و دارای کنتراست تصویر بهتری می‌باشند. در این تلویزیون‌ها، دور تا دور صفحه نمایشگر، چراغ‌هایی تعبیه شده است که باعث می‌شود رنگ‌های مشکی، طبیعی‌تر و با کیفیت بهتری جلوه کند.

در حالت کلی، می‌توان گفت کیفیت صفحه نمایشگر تلویزیون‌های ال ای دی، نسبت به ال سی دی بهتر می‌باشد. درجه دقت رنگ در تلویزیون ال ای دی، بالاتر است. در این تلویزیون ها، رنگ‌ها طبیعی‌تر و با جلوه‌ی بهتری دیده می‌شوند.

این تلویزیون‌ها، در سایزهای مختلفی معمولاً بین ۴۰ تا ۷۰ اینچ در بازار موجود می‌باشند. یکی دیگر از مزیت قابل توجه این دسته از تلویزیون‌ها مصرف انرژی بسیار کم می‌باشد. شما می‌توانید با استفاده از تلویزیون‌های ال ای دی تا ۴۰ درصد از مصرف برق خود بکاهید.

هزینه تعمیر تلویزیون در سال ۱۴۰۰

با توجه به اینکه هزینه تعمیر تلویزیون بستگی به قیمت دلار دارد و قیمت دلار از نوسان بالایی برخوردار است، به طور کلی هزینه تعمیر تلویزیون می تواند در صورت خرابی اجزای جزئی مثل لامپ تصویر از ۱۵۰ هزار تومان تا تعمیرات و تعویض نمایشگر که در برخی اوقات به قیمت میلیونی می رسید، متفاوت باشد.

تلویزیون های ال ای دی، ال سی دی و پلاسما نسبت به تلویزیون‌های ساده از هزینه تعمیر بالایی برخوردارند. تلویزیون می‌تواند در قسمت‌های مختلفی مانند قسمت نمایشگر، تنظیمات برق و یا صدا دچار مشکل شود و تعمیر هر قسمت هزینه مجزایی را در پی خواهد داشت.

هزینه تعویض قطعات تلویزیون شامل هزینه قطعه به کار برده شده، اجرت تعمیر کار و سایر هزینه‌های مربوطه مانند حمل و نقل قطعات و هزینه انتقال تلویزیون می‌باشد. در ادامه شما را با ریزجزئیات هزینه تعمیر تلویزیون آشنا خواهیم کرد!

۱٫ تعمیر پنل نمایشگر تلویزیون

می‌توان گفت پنل گران‌ترین قسمت تلویزیون شما می‌باشد. البته در این مورد پنل تلویزیون همراه با نمایشگر آن محسوب شده است.

هزینه تعمیر پنل تلویزیون

پنل تلویزیون، به قسمت جلوی تلویزیون گفته می‌شود که غالباً شیشه‌ای است و از اجزای مهم و حیاتی تلویزیون محسوب می‌شود که می‌تواند در اثر ضربه، شکستگی یا بر اثر تماس با آب، دچار مشکلاتی شود.

هزینه تعویض پنل نمایشگر

پنل تلویزیون بسیار گران قیمت است و طی سال‌های اخیر به دلیل افزایش ناگهانی دلار، هزینه تعمیر آن به شدت افزایش پیدا کرده که به همین دلیل مردم اغلب در هنگام وارد شدن ضربه به پنل، دیگر میل به تعویض آن ندارند و به همین دلیل، واردات پنل تلویزیون در سال اخیر بسیار کاهش پیدا کرده و این کالا را نایاب کرده است.

قیمت پنل ۶۰ تا ۸۰ درصد هزینه تلویزیون را شامل می‌شود. هزینه تعویض پنل با توجه به سایز آن متفاوت می‌باشد، به عنوان مثال پنل تلویزیون سامسونگ ۴۰ اینچ به قیمت دو و نیم میلیون می‌باشد. هرچه سایز آن بزرگ‌تر می‌شود، قیمت پنل نیز افزایش پیدا می‌کند.

۲٫ تعمیر و تعویض لامپ تصویر تلویزیون

یکی از نشانه‌هایی که می‌توان توسط آن به خراب شدن لامپ تلویزیون پی‌برد، این است که هنگام روشن کردن تلویزیون، پروژکتور روشن می‌شود و مشکلی در صدای تلویزیون وجود ندارد، اما تصویری دیده نمی‌شود.

هزینه تعمیر لامپ تصویر تلویزیون

یکی از علت‌‌های بروز این نشانه‌ها، سوختن لامپ می‌باشد که یک تکنسین ماهر می‌تواند به سادگی لامپ تلویزیون را تعمیر کرده و مشکل این قسمت را برطرف کند. تلویزیون‌های ۵۰ اینچی سامسونگ، لامپ‌های ال ای دی خاصی دارند که به راحتی می‌تواند تعویض شوند.

هزینه تعمیر لامپ تصویر تلویزیون

به طور متوسط، هزینه تعمیر لامپ تصویر تلویزیون بین ۱۵۰ هزار تومان تا ۳۰۰ هزار تومان متفاوت می‌باشد.

۳٫ تعمیر خازن‌ تلویزیون

خازن‌ها، از اجزای مهم تلویزیون هستند که از ورود برق بسیار زیاد، تعویض کانال‌ها و فیلتر سیگنال محافظت می‌کنند.

اگر شما مشغول تماشای تلویزیون هستید و ناگهان متوجه می‌شوید که بویی شبیه آمونیاک یا مواد شیمیایی به مشام شما می‌خورد و همینطور تلویزیون دچار توقف می‌شود، نشان از این موضوع دارد که خازن درون تلویزیون سوخته است.

هزینه تعمیر خازن تلویزیون

خازن‌ها قابلیت تعمیر دارند، ولی اگر تکنسین تشخیص دهد که قطعه قابل تعمیر نیست، نیاز به تعویض وجود دارد. هزینه تعمیر خازن، بین ۱۵۰ تا ۳۲۰ هزار تومان می‌باشد.

۴٫ تعمیر بک لایت تلویزیون

برای ایجاد تصویر در تلویزیون، در چهارگوشه تلویزیون قطعاتی قرار گرفته‌اند که نمایش تصویر ایده آل و با کیفیت به کارکرد صحیح این قطعات بستگی دارد و اگر قطعه‌ای دچار نقص یا خرابی شود، تصویر به وضوح سابق، قابل مشاهده نیست.!

تعمیر بک لایت تلویزیون​

بک لایت در واقع نور پس زمینه یا همان منبع نوری تصویر ایجاد شده در صفحه نمایشگر می باشد. در صورتی که بک لایت دچار نقص یا خرابی شود، ممکن است قسمتی از صفحه نمایشگر شما تیره شده و وضوح و کیفیت تصویر در آن قسمت بسیار پایین باشد یا اینکه شما تصویر را از تلویزیون دریافت کنید ولی نتوانید تصویری ببینید.

در این صورت اگر با یک چراغ قوه از نزدیک صفحه نمایشگر خود را مشاهده کنید، می‌بینید که تصویر وجود دارد اما نور پس زمینه ندارد به همین دلیل شما قادر به دیدن آن تصویر نیستید. یا اینکه لکه های متعدد تیره رنگ روی صفحه نمایشگر مشاهده می کنید و یا این که ممکن است در قسمتی از تلویزیون شما، نقاط پر رنگ و نورانی دیده شود که همه این ها نشانه هایی از خرابی و نقص در قسمت بک لایت تلویزیون هستند. در این صورت باید بک لایت تلویزیون شما تعمیر شود.

هزینه تعمیر بک لایت تلویزیون

هزینه تعویض بک لایت تلویزیون بسیار بالاست به همین دلیل تعمیر این قسمت از تلویزیون به شما پیشنهاد می‌شود. هزینه تعمیر بک لایت تلویزیون معمولی با تغییر دلار متغیر است، ولی به طور میانگین بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان می‌باشد، اما در مدل‌های بالاتر هزینه تعمیر بک لایت تلویزیون می‌تواند بین ۷۵۰ تا ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان متغیر باشد.

۵٫ تعمیر منبع تغذیه تلویزیون

برد تغذیه، همانطور که از نامش مشخص است وظیفه دارد که تغذیه دستگاه را تامین کند. دستگاه از طریق انرژی برق تامین می‌شود و اگر برق به درستی به تمام قسمت دستگاه مورد نظر شما نرسد می‌تواند در بخش‌های مختلف آن  خلل ایجاد کند.

هزینه تعمیر پاور تلویزیون​

پاور تلویزیون وظیفه دارد انرژی تلویزیون را تامین کند. در صورت خراب شدن قسمت پاور تلویزیون، تلویزیون شما به یک محصول بی مصرف و بدون کاربرد تبدیل می‌شود؛ زیرا جریان برقی وارد دستگاه نمی‌شود و تلویزیون در اکثر مواقع روشن نیز نخواهد شد!

این قسمت از تلویزیون، دارای حساسیت و اهمیت بالایی است. بنابراین عیب‌یابی آن باید در کمال دقت و حساسیت انجام گیرد و تکنسین مربوطه باید با  دقت به تعمیر پاور تلویزیون بپردازد.

دلایل خرابی منبع تغذیه (پاور) تلویزیون

عوامل متعددی منجر به خرابی این قسمت می‌شود که در ادامه به ذکر برخی از آن‌ها خواهیم پرداخت. یکی از مهمترین علل نقض در قسمت پاور تلویزیون، خراب شدن ترانزیستورهای پاور می‌باشد که باید این قسمت تعویض گردد. در صورت موجود نبودن ترانزیستور پاور در بازار، برد پاور را تعویض می‌کنند.‌

اگر تلویزیون شما دیر روشن می‌شود، نشانه ای  از خراب شدن پاور دستگاه تلویزیون شما می‌باشد. همچنین ممکن است که تلویزیون شما به صورت اتوماتیک بعد از چند ساعت خاموش شود، این مشکل نیز می‌تواند مربوط به قسمت پاور تلویزیون شما باشد.

همچنین در صورتی که چراغ abs دستگاه شما چشمک بزند و تلویزیون شما روشن نشود، می‌تواند مربوط به مشکلات پاور باشد. این عارضه می‌تواند به دلیل نقص در قسمت مین برد نیز صورت بگیرد که تشخیص درست آن باید توسط کارشناسان صورت گرفته تا در جهت رفع مشکل برآیند.

هزینه تعمیر منبع تغذیه تلویزیون

هزینه تعمیر پاور تلویزیون می‌تواند از ۳۰۰ هزار تومان الی ۷۰۰ هزار تومان متغیر باشد. برای اطلاع دقیق از نرخ تعمیر پاور تلویزیون، با تماس با شماره ۸۷۷۰۰۷۷۰ضمن دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان “تعمیرلاین” از آخرین قیمت‌های تعمیر تلویزیون در سال ۱۴۰۰ نیز مطلع شوید.

۶٫ تعمیر برد تلویزیون

مین برد به مغز متفکر تلویزیون معروف است. مین برد یا برد مادر یکی از اجزای حیاتی تلویزیون محسوب می‌شود و در صورت نقض یا خرابی در این قسمت، کل دستگاه شما تحت تاثیر قرار می‌گیرد. ورودی و خروجی صدا تصویر و usb، حافظه رم و پردازشگر تلویزیون همگی روی این قسمت قرار دارند.

هزینه تعمیر مین برد تلویزیون​

مادر بورد( مین برد)، وظیفه کنترل تلویزیون شما را برعهده دارد و برای تمامی دستگاه‌های هوشمند، یک جزء حیاتی و بسیار مهم محسوب می‌شود که در صورت خرابی و نقص در آن، می‌تواند در کارکرد سایر اجزای دستگاه اختلال ایجاد کرده و آن را تحت تاثیر قرار دهد.

انواع برد تلویزیون

معمولا هر تلویزیون از بردهای مختلفی تشکیل شده است که شما را با دو قسمت اصلی آن آشنا می کنیم.

  • برد معکوس کننده تلویزیون

یکی دیگر از بردهای تلویزیون، برد معکوس کننده می باشد که وظیفه ی رساندن انرژی به بک لایت ها را برعهده دارد و با تغذیه این قسمت، موجب روشن شدن لامپ بک لایت می‌شود. بک لایت‌ها همان لامپ‌های پشت پنل هستند.

این برد ابتدا انرژی را از برد تغذیه دریافت می‌کند و بعد از معکوس سازی، آن را به قسمت بک لایت می رساند. هزینه تعمیر برد معکوس کننده تلویزیون به مراتب کمتر از برد اصلی دستگاه می باشد. برای اطلاع دقیق از هرینه با نمایندگی تعمیر تلویزیون در تعمیرلاین تماس بگیرید.

  • برد کنترل تایمینگ

آسیب دیدگی این قسمت در موارد محدودی رخ می‌دهد. برد کنترل تایمینگ، یک برد رابط می‌باشد که وظیفه انتقال تصاویر پردازش شده را برعهده دارد و این تصاویر را به برد درایور می‌رساند. هزینه تعمیر برد کنترل تایمینگ تلویزیون پس از عیب‌یابی دقیق مشکل و تشخیص آسیب دیدگی خازن‌ها، ممکن خواهد بود.

علائم خرابی برد تلویزیون

علائم مختلف وجود دارد که می‌تواند نشان گر خرابی یا نقص در قسمت مین برد باشد که در ادامه به ذکر برخی از آنها خواهیم پرداخت.

در صورتی که به یکباره تمامی کانال‌ها حذف شوند، تلویزیون روشن خاموش شود و فقط لوگوی شرکت را نشان دهد یا در صورتی که ورودی‌های دستگاه مورد نظر شما به درستی کار نکند و چراغ جلوی تلویزیون مدام چشمک بزند، می‌تواند نشان‌گر نقص یا خرابی در قسمت مین برد دستگاه مورد نظر شما باشد.

همچنین در صورتی که روی دستگاه شما خطوط عمودی پررنگی ایجاد شود و یا بک لایت تلویزیون شما قطع شود، می‌تواند نشانگر نقص در قسمت مین برد باشد.

هزینه تعمیر برد تلویزیون

در صورتی که شما برای تلویزیون خود از یک کابل نامرغوب استفاده کنید که  با دستگاه شما سازگار نیست و اورجینال نمی باشد، احتمال خرابی قسمت مادربرد را افزایش داده اید‌. استفاده از قطعات نامرغوب موجب سوختن cpu دستگاه می‌شود. هزینه تعمیر قسمت مین برد یا مادر برد تلویزیون بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می باشد.

جدول نهایی هزینه تعمیر تلویزیون سال ۱۴۰۰

عنوان ( هزینه )از قیمت ( تومان )تا قیمت ( تومان )
تعمیر پنل تلویزیون ( تخمین این هزینه به شدت به نوع مدل تلویزیون شما وابسته است )10000003000000
تعویض لامپ تصویر150000300000
تعمیر خازن های برد150000320000
تعمیر بک لایت تلویزیون7500001800000

برای جزئیات بیشتر با ما تماس بگیرید!
بدون شک قطعات بیشتری در تلویزیون شما وجود دارند که در صورت نقص در هرکدام با اختلال در کارکرد کلی تلویزیون مواجه می‌شوید.! برای اطلاع از هزینه تعمیر دیگر قطعات با شماره تلفن ۸۷۷۰۰۷۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

تلویزیون می‌تواند در اثر ضربه، دچار شکستگی در پنل شود و  یا در اثر ریختن آب یا جذب رطوبت، پنل خود را از دست دهد. از کار افتادن و خرابی پاور، بک لایت، برد و پیکسل نمایشگر نیز از دیگر مواردی است که گاها ممکن است به دلیل مشکلات نگه داری و یا جریان ورودی برق نامناسب، سبب خرابی و نیاز به تعمیر تلویزیون شود.

توجه داشته باشید که عواملی مثل برند، نوع مشکل و غیره که به همه آن ها تا حدودی اشاره شد، می تواند قیمت تعمیر تلویزیون را تغییر دهند.

در مجموع، عوامل متعددی می تواند باعث آسیب و یا خرابی قطعات تلویزیون شود، اما آن چه اهمیت دارد، استفاده از کادری مجرب است تا در اسرع وقت به تعمیر تلویزیون شما بپردازند. این موضوع از این دیدگاه اهمیت پیدا می کند که گاهی تشخیص نادرست می تواند موجب مشکل در قطعات بزرگ تر شده و هزینه تعمیر تلویزیون را افزایش دهد!

تعمیرلاین؛ مرکز تخصصی تعمیر تلویزیون در تهران

در این مقاله از وبلاگ “تعمیرلاین” تلاش نمودیم تا شما را با نحوه تعمیر تلویزیون و همچنین هزینه تعمیر تلویزیون آشنا کنیم و برای رفع این مشکل راه‌حل‌هایی را در اختیارتان قرار دادیم. از روش‌های ذکر شده در این مطلب، می‌توان برای رفع مشکلات و تعمیر تلویزیون ال جی، سامسونگ، ایکس ویژن و… استفاده نمود.

همچنین توصیه می‌کنیم تعمیرات تلویزیون خود را به تیم مجرب و دوره دیده “تعمیرلاین” بسپارید. برای اینکار کافیست در خواست تعمیر تلویزیون خود را در وبسایت “تعمیرلاین” و یا با تماس با شماره ۰۲۱-۸۷۷۰۰۷۷۰ ثبت کنید.

در کمتر از ۱۵ دقیقه یکی از تعمیرکاران “تعمیرلاین” به شما معرفی و بعد از تائیدتان در سریع‌ترین زمان ممکن، در محل شما حاضر خواهد بود.


ثبت آنلاین درخواست

تماس بگیرید ۸۷۷۰۰۷۷۰