هزینه تعمیر پرینتر و قطعات داخلی آن در سال ۱۴۰۰

فهرست مطالب

درباره تعمیر پرینتر و قطعات آن حتما بسیار شنیده‌اید چراکه از دستگاه‌های پرکاربرد اداری است و اغلب ادارات و شرکت‌ها، از پرینتر و یا دستگاه‌های چاپگر استفاده می‌کنند و بدیهی است که نیاز به تعمیر پرینتر در این سازمان‌ها وجود دارد.

اکثر ارگان‌ها و سازمان‌های بزرگ فردی را جهت تعمیرات داخلی استخدام می‌کنند ولی شرکت‌های کوچک و افراد در صورت نیاز به تعمیر پرینتر به مراکز تخصصی تعمیر پرینتر و چاپگر همچون “تعمیرلاین” مراجعه می‌کنند.

در این مقاله از وبلاگ “تعمیرلاین” قصد داریم شما را با قطعات و اجزای داخلی پرینتر آشنا کرده و لیست هزینه‌های تعمیر هریک از این قطعات را در اختیار شما قرار دهیم.

پرینتر؛ مهمترین و پر استفاده‌ترین دستگاه اداری

امروزه کاربرد گسترده وسایل برقی در زندگی افراد، باعث راحتی بیشتر در انجام امور روزمره شده است. در زمان قدیم که هنوز وسایل‌ برقی به مانند امروز، گسترده نبود، افراد مجبور بودند کارهای مختلف را در مدت زمان طولانی‌تر و با مشقت بیشتری انجام دهند.

در دهه‌های اخیر و به خصوص در قرن ۲۱، با تولید محصولات برقی با کیفیت توسط شرکت‌های معتبر جهانی، این مشکلات حل شده و افراد کارهای خود را در زمان کمتر و با صرف انرژی کمتر انجام می‌دهند.

لازم به ذکر است که وسیله‌های برقی نتیجه و کیفیت کار انجام شده را نیز چند برابر  کرده‌اند که همین موضوع از مهمترین نکات استفاده از وسایل برقی است. پرینتر یکی از وسایل برقی پرکاربرد در ادارات و مدارس می‌باشد.

کاربران پرینتر به کمک این دستگاه می‌توانند از نمونه‌های برگه یا صفحاتی از کتاب یا نوشته‌ای را در ورق‌های دیگر تکثیر کنند. کارکرد دستگاه‌های چاپ به اینگونه است که افراد با قرار دادن نمونه کاغذ در زیر درب دستگاه و بر روی صفحه شیشه پرینتر و سپس فشار دادن دکمه‌هایی که بر روی بدنه دستگاه قرار دارد، از ورقه‌های اصلی کپی می‌گیرند.

پرینتر این کار را به کمک قطعات و قابلیت اسکن انجام می‌دهد و مانند هر دستگاه برقی دیگری دارای قطعاتی می‌باشد. در ساختار پرینتر قطعاتی نظیر کارتریج، مگنت رولر، تونر، فوم رول، بلید، پد، بوش فیوزینگ، پرس رول، برد فرمتر، برد پاور و درام به کار برده شده است.

در ادامه مقاله به بررسی قطعات پرینتر خواهیم پرداخت. علاوه بر این دلایل و علائم خرابی این قطعات و حدود هزینه‌ای که برای تعمیر یا تعویض قطعات پرینتر دریافت می‌شود را توضیح خواهیم داد.

قطعات داخلی پرینتر و هزینه‌های تعمیر آن

پرینتر به دلیل وظیفه‌ای که دارد، جزء دستگاه‌های کاربردی در مکان‌های اداری است. این دستگاه علاوه بر مکان‌های اداری در آموزشگاه‌های علمی مثل مدرسه و دانشگاه نیز کارایی زیادی دارد.

از مهمترین مشکلات و خرابی پرینترها می‌توان به روشن نشدن پرینتر، چاپ نکردن برگه توسط پرینتر، کم رنگ چاپ کردن دستگاه، واضح و مشخص نبودن موارد چاپ شده توسط پرینتر بر روی کاغذ و گیر کردن کاغذ درون دستگاه اشاره کرد.

در ادامه به معرفی قطعات پرینتر و دلایل و علائم آن‌ها خواهیم پرداخت:

۱٫ کارتریج

افراد به کمک پرینتر، صفحه مورد نظر خود را اسکن و سپس چاپ می‌کنند. پس برای چاپ کردن نیاز به جوهر دارند. کارتریج بخشی از پرینتر است که نگهدارنده جوهر و تونر (پودر) می‌باشد.

در واقع کارتریج محفظه است که در آن جوهر یا تونر ریخته می‌شود و در هنگام کپی کردن، کارتریج مقدار مورد نیاز را در اختیار دستگاه می‌گذارد.

کارتریج‌ها معمولا در دو دسته طبقه بندی می‌شوند، کارتریج تونر و کارتریج جوهری.

مشکلات کارتریج عمدتا باعث نقص در دیگر اجزا و کارکرد کلی دستگاه می‌شود. مثلا ممکن است مشکلات درام بر کارتریج تونر تاثیرگذار باشد.

از شایع‌ترین مشکلاتی که کارتریج‌های تونری با آن مواجه می‌شوند مربوط به یونیت درام یا OPC آن می‌باشد. هر درام دارای یک وایپر بلید است.
منظور از وایپر بلید همان تیغه پاک کننده است که تونرهای اضافی را از سطح کاغذ و ترنسفر بلت یا کمربند انتقال پاک می‌کند.

اگر در ساختار درام مشکلی وجود داشته باشد یا از درام‌های غیراصل و تقلبی در ساختار پرینتر استفاده شود، زمانی که دستگاه کاغذ مورد نظر را پرینت می‌کند، کیفیت تصویر پایین آمده است و نشانه‌ها و خطوطی روی صفحه وجود خواهند داشت که کیفیت کار را پایین می‌آورند.

هزینه تعویض و شارژ کارتریج پرینتر در سال ۱۴۰۰

زمانی که پرینتر هیچ نوشته ای را چاپ نمی کند، باید به فکر تعویض یا شارژ کارتریج بود. البته نوع کارتریج، مدل پرینتر و برند آن در محدوده قیمتی که برای شارژ یا تعویض کارتریج در نظر گرفته می‌شود، تاثیر زیادی دارد.

اما به طور معمول محدوده قیمتی که برای شارژ کارتریج در نظر گرفته شده بین ۲۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ تومان می‌باشد. علاوه بر شارژ کارتریج، هنگامی که کارتریج صدمه دید و امکان استفاده از آن وجود نداشت باید آن را با نمونه جدید تعویض کرد.

محدوده قیمتی که برای تعویض کاتریج درنظر گرفته شده، بین ۱۰۰۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰۰۰ تومان می‌باشد. این محدوده قیمت با توجه به نوع کارتریج و برند پرینتر می‌تواند متغیر باشد.

۲٫ مگنت رولر

مگنت رولر یکی دیگر از قطعات پرینتر است که در ساختار آن از پوشش آلومینیومی استفاده شده است.

مگنت رولر به صورت استوانه‌ای مخروطی شکل با پوششی از جنس آلومینیوم می‌باشد. وظیفه مگنت رولر، انتقال تونر از کارتریج به درام به کمک جاذبه مغناطیسی می‌باشد.

مگنت رولر به کمک وجود اتصال الکتریکی در پایانه و پوشش رسانای سیاه رنگ بدنۀ خود، تونر را به کمک جاذبه مغناطیسی انتقال می‌دهد.

در بعضی از پرینترها به جای مگنت رولر از مگنت دولوپر استفاده می‌شود. سطح پوششی مگنت دولوپر از جنسی شبیه به پلاستیک می‌باشد. این سطح پوششی، احتمال خرابی را نسبت به مگنت رولر کاهش می‌دهد.

در بین علت خرابی مگنت رولر دو مورد از دیگر موارد مهم تر است؛ یکی خش‌دار شدن پوشش سیاه رنگ رسانای مگنت رولر و دیگری تراکم بیش از اندازه تونر بر بدنه مگنت رولر.

خش‌دار شدن پوشش سیاه رنگ به مرور زمان و با استفاده طولانی مدت از دستگاه پیش می‌آید. از دیگر مواردی که می‌تواند بر مگنت رولر و خش دار شدن آن تاثیر بگذارد، می‌توان به استفاده از تونر با کیفیت پایین اشاره کرد، اما مشکل دیگر افزایش تراکم تونر بر بدنه مگنت رولر است.

پس از استفاده طولانی مدت از پرینتر، شاهد ایجاد لایه‌ای متراکم از تونر بر بدنه مگنت رولر هستیم. در واقع این تراکم توسط فشار وایپر بلید بر بدنه مگنت رولر به وجود می‌آید. فشار وایپر بلید بر تونر باعث افزایش تراکم تونر بر بدنه مگنت رولر می‌شود.

علائم خرابی مگنت رولر

۱٫ خطوط تیره و روشن بر روی کاغذ:

اولین موردی که نشان دهنده خرابی مگنت رولر می باشد، خطوط تیره و روشنی است که ممکن است بر روی کاغذ ایجاد شود. این مشکل زمانی ایجاد می‌شود که مگنت رولر خم شده یا کج شده باشد.

۲٫ چاپ کمرنگ:

ساییدگی و آسیب به مگنت رولر می‌تواند باعث چاپ کمرنگ بر روی کاغذ شود. پس از استفاده طولانی مدت، شاهد از بین رفتن پوشش رسانای سیاه رنگ مگنت رولر خواهیم بود.
همین مورد می‌تواند باعث به وجود آمدن رنگ سیاه متراکم در چاپ مخصوصا چاپ محتوایی باشد.

۳٫ یک در میان چاپ کردن:

خرابی مگنت رولر می تواند باعث مشکلاتی مثل چاپ یک در میان شود. اتصالات متصل به مگنت رولر، جریان الکتریکی را از پرینتر گرفته و به لایه رسانای سیاه رنگ مگنت رولر منتقل می‌کند.

اگر این اتصالات از حالت طبیعی خود خارج شوند و خم شوند، نیرو الکتریکی یا بیش از حد یا کم‌تر از حد معمول منتقل می‌شود که همین مورد باعث چاپ صفحاتی می‌شوند که کمرنگ یا سفیدتر از حالت معمول هستند.

۴٫ حفره سفید در هنگام چاپ:

از دیگر مشکلاتی که منشاء آن، خراب شدن لایه رسانای سیاه رنگ مگنت رولر می‌باشد، حفره سفید رنگی است که ممکن است در حین چاپ ظاهر شود.

اگر تعداد لکه‌های موجود بر لایه سیاه رنگ مگنت رولر بین ۱ تا ۲ مورد باشد، مشکل چندانی در حین چاپ به وجود نمی‌آورد، اما اگر این تعداد بیشتر شود و خش‌های بیشتری بر سطح سیاه رنگ مگنت ایجاد شود، به احتمال زیاد حفره‌های سفید رنگی در هنگام چاپ بر روی صفحه مشاهده خواهد شد.

هزینه تعمیر مگنت رولر در سال ۱۴۰۰

طبق توضیحات داده شده، باید به سرعت به خش یا خمیدگی سطح مگنت رولر رسیدگی کرد تا میزان خرابی آن بیشتر نشود. معمولا اگر مشکلی برای مگنت رولر پیش بیاید، باید این قطعه را تعویض کرد و معمولا راهی برای تعمیر آن وجود ندارد.!

محدوده قیمتی که برای تعویض مگنت رولر در نظر گرفته شده بین ۱۵۰۰۰ تا ۱۷۰۰۰۰ تومان می‌باشد. این محدوده قیمتی با توجه به نوع مگنت رولر می‌تواند متفاوت باشد، اما معمولا در همین محدودۀ قیمت قرار دارد.

۳٫ درام

درام یکی دیگر از قطعات پرینتر است که در کنار کارتریج و مگنت رولر باعث چاپ کلمات و تصاویر بر روی کاغذ می‌شود.

در پرینترهای لیزری، درام نقش مهمتری را برعهده دارد و با شارژ شدن توسط لیزر و سپس برداشتن تونر، باعث ثبت موارد بر روی صفحه کاغذ می‌شود.

هزینه تعمیر پرینتر و چاپگر در سال 1400

اگر بخواهیم به صورت دقیق نحوه عملکرد درام را توضیح بديم، می‌توان گفت که درام با چرخیدن در زیر صفحه پرینتر، تابیدن لیزر به آن و گرفتن تونر از مگنت رولر، باعث ثبت تونر بر روی کاغذ می‌شود.

درام هم می‌تواند در داخل کارتریج و جزئی از قطعات آن باشد و هم می‌تواند به صورت جداگانه در پرینتر قرار داشته باشد. در بین انواع درام‌ها، درام لیزری نسبت به درام پرینتر جوهری دارای کیفیت بیشتری می‌باشد.

درام‌ها در زیر صفحه اسکن قرار دارند و نسبت به دیگر اجزا به ورقه‌های کاغذ نزدیک‌تر هستند. با توجه به ساختار درام، این قطعه از حساسیت بیشتری برخوردار است.

به مرور زمان و استفادۀ طولانی از دستگاه، احتمال خرابی در درام بیشتر می‌شود. اگر درام توانایی و قابلیت خود را در انتقال دادن تونر و شارژ شدن توسط لیزر از دست بدهند، دستگاه قابلیت چاپ کردن را از دست می‌دهد.

در ادامه به بررسی چند مورد از مواردی که می‌تواند نشان دهنده خرابی درام باشد، خواهیم پرداخت.

علائم خرابی درام

۱٫ تکرار شدن نقاطی به طور مساوی:

این مورد که با نام پین هول نیز شناخته می‌شود، نشان دهنده یک خراش بر سطح بیرونی درام می‌باشد. از مواردی که باعث ایجاد این نمونه خراش و در نهایت باعث پین هول می‌شوند، می توان به خشک شدن تونر بر روی بدنه درام اشاره کرد.

راه حلی که برای حل این مشکل پیشنهاد می‌شود، استفاده از پنبه و الکل (الکل ایزوپروپیل) می‌باشد.

۲٫ وجود خطوط در تمام طول صفحه:

این خطوط که به صورت عمودی و نازک در تمام طول صفحه کشیده می‌شوند، می‌تواند ناشی از برخورد درام با جسم خارجی و خراشی که جسم خارجی بر روی آن ایجاد می‌کند، باشد.

علاوه بر این چسبیدن تونر به درام در حال چرخش، می‌تواند باعث ایجاد خطوط نازکی در تمام طول صفحه شود.

۳٫ اثر تایر خاکستری:

این مورد که با نام شن باد نیز شناخته می‌شود، نشان دهنده نازک شدن دور درام می‌باشد.

هزینه تعمیر درام پرینتر در سال ۱۴۰۰

با توجه به موارد بالا، اگر با همچین مواردی در هنگام کار با پرینتر مواجه شدید، بهتر است که نسبت به تمیز کردن تونرها از روی درام یا تعویض درام اقدام کنید.

محدوده قیمتی درام بین ۱۹۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰۰ تومان می‌باشد. اگرچه ممکن است این محدوده قیمتی با توجه به نوع درام تغییر کند، اما میانگین سرویس این قطعه، در همین محدوده می‌باشد.

۴٫ وایپر بلید

بعد از اتمام فراید چاپ توسط دستگاه، معمولا مقداری تونر بر روی درام باقی می‌ماند، که باید به بخشی در کارتریج به نام تونرهای اضافی یا ضایعاتی منتقل شود.

وایپر بلید که با نام بلید نیز شناخته می‌شود، این وظیفه را برعهده دارد.

هزینه تعمیر پرینتر و چاپگر در سال 1400

در واقع وظیفه وایپر بلید، پاک کردن تونرهای اضافی از روی درام می‌باشد. وایپر بلید از یک قطعه فلزی و یک قطعه لاستیکی شفاف که به هم متصل شده‌اند، ساخته شده است.

علاوه بر این مهمترین جز این قطعه، تیغه آن می‌باشد. وایپر بلید به کمک این تیغه می‌تواند تونرهای اضافی را از سطح درام پاک کند.

در ادامه می‌خواهیم به بررسی مواردی که با وجود آن‌ها می‌توان به خراب بودن یا صدمه دیدن وایپر بلید پی برد، اشاره کنیم.

علائم خرابی وایپر بلید

۱٫ خاکستری بودن صفحه چاپ شده:

این مورد بیشتر در وایپر بلیدهای قدیمی و وایپر بلیدهایی که به درستی در جای خود قرار نگرفته‌اند، دیده می‌شود.

در واقع اگه وایپر بلید قدیمی باشد یا به درستی در جاي خود قرار نگرفته باشد، توانایی فشار آووردن به درام و کندن تونرهای اضافی را نداشته و کارایی خود را از دست می‌دهد.

اگر این مشکل برای وایپر بلید پیش بیاید، در چاپ بعدی صفحات خاکستری می‌شوند، که این نشان دهنده چسبیده بودن تونر به درام از چاپ قبلی و ناتوانی وایپر بلید در بریدن تونرها از درام خواهد بود.

۲٫ خط نازک در قسمت پایینی صفحه:

ساییده شدن بلید و وجود بریدگی بر سطح آن می‌تواند باعث ایجاد نشانه‌هایی در پایین صفحه شود.

این مورد نیز نشان‌دهنده این است که ساییده شدن و بريدگی که بر روی سطح وایپر بلید به وجود آمده است، باعث ناتوانی آن در زدودن تونرها از روی درام شده است.

۳٫ مشکل در حرکت بلید و گیرکردن درام:

وایپر بلید باید به نرمی حرکت کرده و به درام فشار وارد کند. اگر وایپر بلید به نرمی حرکت نکند، به درام می‌چسبد و فشار زیادی به آن وارد می‌کند که همین مورد باعث گیر انداختن درام می‌شود.

گیر کردن درام و فشار وارد کردن بلید به درام می‌تواند تولید صدا غیرطبیعی بکند تا افراد از وجود این مشکل مطلع شوند.

هزینه تعمیر وایپر بلید در سال ۱۴۰۰

طبق توضیحات، وایپر بلید یکی از مهم‌ترین اجزای یک پرینتر محسوب می‌شود. به همین جهت، توصیه می‌کنیم در صورت هرگونه خرابی یا مشکل در این قطعه، هر چه سریعتر برای تعمیر یا تعویض آن اقدام کنید.

محدوده قیمتی که برای تعویض وایپر بلید در نظر گرفته شده، بین ۱۵۰۰۰ تا ۵۶۰۰۰ تومان می‌باشد.

۵٫ مگنت دولوپر

این قطعه که شباهت بسیار زیادی با مگنت رولر دارد، باعث انتقال تونر به درام می‌شود. مگنت دولوپر دارای شفت فلزی است. این شفت فلزی در لایه و غلافی لاستیکی از جنس سیلیکونی قرار گرفته است.

علاوه بر این غلاف، مگنت دولوپر دارای پوششی خاصی نیز می‌باشد.
فرق واضحی که باعث تفاوت مگنت دولوپر با مگنت رولر شده، این است که مگنت دولوپر از بار الکتریکی و مگنت رولر از شارژ مغناطیسی برای جذب و دفع تونر استفاده می کند.

در ادامه می خواهیم مهمترین علائمی که نشان از لطمه و خرابی مگنت دولوپر است را بررسی کنیم.

علائم خرابی مگنت دولوپر

۱٫ چاپ تیره:

گاهی اوقات افراد برای تمیز کردن مگنت دولوپر از وسایل های تمیز کننده اشتباهی استفاده می‌کنند. پوشش مخصوصی که بر سطح مگنت دولوپر قرار گرفته، از حساسیت زیادی برخوردار است و البته نقش مهمی در جذب و دفع تونرها دارد.

اگر از مواد شوینده ای استفاده شود که باعث نفوذ مواد شیمیایی بر پوشش خاص مگنت شود، این آهنربا توانایی خود را در جذب و دفع تونرها تا مقدار زیادی از دست می‌دهد.

همین مورد باعث می‌شود که پس از چاپ دستگاه، با قسمت‌هایی که دارای رنگ‌های بسیار تیره می‌باشند، مواجه شویم.

۲٫ کمرنگ بودن چاپ:

مگنت رولر نسبت به مگنت دولوپر در چاپ کمرنگ تاثیر بیشتری دارد، زیرا عوامل محیطی و فشارهایی که از طرف وایپر بلید وارد می شود، بیشتر به مگنت رولر صدمه وارد می‌کند.!

البته در بعضی موارد نیز مگنت دولوپر تونر کمتری جذب می‌کند، و همین مورد باعث ایجاد کمرنگی در چاپ می‌شود.

هزینه تعمیر مگنت دولوپر در سال ۱۴۰۰

مگنت دولوپر در مقایسه با رولر نسبت به آسیب و خراش هایی که ایجاد می شود، مقاومت بیشتری دارد. به همین دلیل معمولا تعویض مگنت دولوپر بسیار کمتر از مگنت رولر خوهد بود.

این دو قطعه ساختاری متفاوت نسبت به یکدیگر دارند، اما در بحث قیمت هر دو در یک محدوده مشابه قرار گرفته‌اند. محدوده قیمتی برای مگنت دولوپر بین ۱۵۰۰۰ تا ۱۷۰۰۰۰ تومان می‌باشد.

لیست کامل هزینه تعمیر پرینتر در سال ۱۴۰۰

عنواناز قیمت ( تومان )تا قیمت ( تومان )
هزینه سرویس پرینتر لیزری سیاه و سفید35000110000
هزینه سرویس پرینتر جوهر افشان50000190000
هزینه سرویس پرینتر لیزری رنگی50000210000
شارژ کارتریج2000060000
تعویض کارتریج100000110000
تعویض مگنت رولر15000170000
تعویض درام30000350000
تعویض وایپر بلید15000560000
تعویض مگنت دولپر15000170000

نکاتی مهم برای کاهش هزینه تعمیر پرینتر

اگرچه هزینه تعمیر پرینتر جز هزینه های بسیار سنگین به حساب نمی آید، اما با توجه به حساس بودن قطعاتی مثل درام و مگنت ها می توان گفت که باید در هنگام کار با این دستگاه رعایت لازم انجام شود.

در ادامه چند نکته که نشان دهنده خرابی و چند توصیه برای مراقبت از تونرها را بیان کرده ایم:

توصیه هایی برای مراقبت از تونر پرینتر

⦁ تونر ماده ای با ترکیب حدود ۳۰ ماده شیمیایی می باشد، پس باید در هنگام کار با آن و شارژ کردن کارتریج با دقت این کار انجام شود.
اگر لباس شما با تونر کثيف شد، پیشنهاد می شود تا با استفاده از آب سرد آن را تمیز کنید. استفاده از آب گرم باعث چسبیدن بیشتر آن به سطح می شود.

⦁ مدت زمانی که برای عمر مفید تونر در اتاق بدون رطوبت در نظر گرفته شده، حدود یک سال است.

⦁ از نشانه‌های کهنه شدن وایپر بلید، می توان به وجود هاله ای سفید رنگ بر روی لاستیک قطعه اشاره کرد.
⦁ توصیه می شود که قبل از شارژ کردن کارتریج، سطح داخلی آن را تمیز کنید تا کارتریج بعد از پر سدن با کارایی بهتری فعالیت کند. بهتر است تمیز کردن سطح داخلی کارتریج توسط افراد متخصص انجام شود.

⦁ در ساختار پرینتر، کلاچی برای جلوگیری از گیر افتادن بخش ها و آسیب به دندانه ها قرار داده شده است. به همین دلیل، به شما پیشنهاد می‌شود به صداها و بویی که ممکن است از دستگاه منتشر شود، دقت کنید.

زیرا گاهی قطعاتی مثل درام و وایپر بلید به یکدیگر گیر می‌کنند و از انجام فعالیت عادی یکدیگر جلوگیری می‎کنند. این تداخل اجزایی معمولا باعث ایجاد بو و صدای نامطلوبی شود.

تعمیرلاین؛ مرکز تخصصی تعمیر پرینتر و چاپگر در تهران

ما در این مقاله سعی کردیم به چند مورد از مهمترین قطعات پرینت با ریزترین جزییات خرابی نگاهی داشته باشیم. همچنین برای اطلاع رسانی و آگاهی شما نیز، از قیمت‌های مختلف اجزای پرینتر با شما سخن گفتیم.

در پایان توصیه می‌کنیم تعمیرات پرینتر و سرویس دوره‌ای آن را به تیم مجرب و دوره دیده “تعمیرلاین” بسپارید.

برای اینکار کافیست در خواست تعمیر پرینتر خود را در وبسایت “تعمیرلاین” و یا با تماس با شماره ۸۷۷۰۰۷۷۰-۰۲۱ ثبت کنید.

در کمتر از ۱۵ دقیقه یکی از تعمیرکاران “تعمیرلاین” به شما معرفی و بعد از تائیدتان در سریع ترین زمان ممکن، در محل شما حاضر خواهد بود.